Een overzicht van onze zeilmogelijkheden

Meezeilvakanties voor groepen en individuen

U schrijft zich alleen, samen of mogelijk met een bestaande groep in voor deze reis. Er worden in vrijwel heel Griekenland dergelijke reizen georganiseerd.

Een groep bestaat uit een schipper (meestal Nederlandstalig) en 4 tot 9 wereldburgers. Een prima combinatie om schitterende eilanden te bezoeken, nieuwe mensen te ontmoeten en lekker te zeilen.

Zeilen in een flottielje

Wilt u wat zelfstandiger zeilen maar ziet u het niet zitten om helemaal alleen op pad te gaan? Wilt u toch graag wat begeleiding en/of vindt u het leuk om verschillende mensen te ontmoeten? Dan is de flottielje een goede optie. U huurt een jacht en vaart zelfstandig mee met het moederschip (de meezeilreis) onder begeleiding van een ervaren schipper. Als u na een aantal dagen toch liever uw eigen weg kiest kan dat uiteraard!

Bareboat

U bent een ervaren zeiler en wilt gewoon lekker zelf de route bepalen, de baaitjes uitkiezen en komen op plaatsen waar nog niemand is geweest, dan is bareboat varen een uitstekende optie. U huurt zelfstandig een jacht vanaf een van onze vertrekhavens. One-way behoort ook tot de mogelijkheden.

Bemande jachten

U vindt het heerlijk op het water te zijn maar wil eigenlijk het liefst gevaren worden...dat kan. We hebben een uitgebreid aanbod zeiljachten, motorzeilers en motorjachten met bemanning. Uiteraard kunt u ook een kleiner zeiljacht met schipper en/of overige bemanning huren. Voor bedrijven organiseren wij ook verschillende evenementen met gebruik van o.a. deze jachten.