Over C-sails.com

Waarom boekt u via C-Sails.com?

C-Sails.com is een Nederlands bedrijf dat via het internet haar diensten aanbiedt en op deze wijze in staat is snel en servicegericht te handelen.

Maatwerk zeilreizen

Het aanbod van zeilreizen is enorm en het onderlinge verschil minimaal. Door deze versnippering van vraag en aanbod, is het vaak lastig en tijdrovend om "maatwerk" te vinden.

Om uw "maatwerkreis" wel uit dit enorme aanbod te kunnen pikken is C-Sails.com in het leven geroepen. C-Sails.com gaat op zoek naar een groep, een jacht, een gebied, etc., kortom naar een vakantie die volledig aan uw wensen voldoet!

Dankzij een goede kijk op vraag en aanbod en goede contacten met gevestigde bureau’s kunnen wij deze service bieden, C-Sails.com bemiddelt dus tussen vraag en aanbod tegen vaak zeer concurrerende prijzen!

Anders op reis

C-Sails richt zich met name op zeilreizen maar kan ook zeer behulpzaam zijn bij andersoortige reizen, ticketing of bij het completeren van een Griekenland-bezoek met bijvoorbeeld enkele dagen cultuur. Daarnaast biedt C-Sails de mogelijkheid om een zeilvakantie te combineren met een kwalitatief goede zeezeilcursus.